twitterにこのエントリを登録



Loading the player...

# Use Youtube player (with Youtube AD) #<<<>>> # Use our player (Downlaod & No Youtube AD) click hrer if failed to load #

INFO:
Full Album Nella Kharisma: https://www.youtube.com/playlist?list=PLQVDVegXmBRqa3g92vhejz6SfPoxtxYlf ♫ Digital Stores https://lnk.to/NellaDoryBanyuMoto Follow Instagram Nella Kharisma : https://instagram.com/nellakharisma?igshid=1he4ui1bnjs2x Follow Twitter Nella Kharisma : https://mobile.twitter.com/nellakharisma94 Follow Tiktok Nella Kharisma : https://vt.tiktok.com/24maTU/ Contact Person For Job : +6285806511128 ( Mas Candra ) +6282143138402 ( Cak Rul ) Title : Banyu Moto Artist : Nella Kharisma Feat. Dory Harsa Songwriter : Heri Marwanto ( Sleman Receh ) Music u0026 Video : NK Creative Production : Nella Kharisma Official Copyright © 2020 Nella Kharisma Official All rights reserved. Song Lyric, BANYU MOTO tembang iki tak gawe mung kanggo kowe sing paling tak tenani nganti saiki tumetese banyu moto iki sing dadi saksi sumpah lan janji sehidup semati sampai kapan kan kau buktikan tresno tulus yo mung kanggo awakku sampai mati kan ku pastikan mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati tambah nggegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku tumetese banyu moto iki sing dadi saksi sumpah lan janji sehidup semati sampai kapan kan kau buktikan tresno tulus yo mung kanggo awakku sampai mati kan ku pastikan mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati sampai kapan kan kau buktikan tresno tulus yo mung kanggo awakku sampai mati kan ku pastikan mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku INDONESIA lagu ini ku ciptakan hanya untukmu yang paling ku cintai sampai saat ini berlinang air mata ini yang jadi saksi sumpah dan janji sehidup semati sampai kapan kan kau buktikan cinta tulus hanya untuk diriku sampai mati kan ku pastikan karena hanya kamu yang ku cintai sampai mati cahaya bintang di malam membuat tenangnya hati tambah membawa rasa kangen kepadamu, cintaku #NellaKharisma #DoryHarsa #BanyuMoto YouTube channel managed by MusicYes Digital Distribution Fully YouTube Certified Join MusicYes https://musicyess.com/Account/Register
Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu MotoNella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu MotoNella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu MotoNella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto
Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto